Cash la livrare

Pentru comfortul dvs, vă oferim modalitatea de a plăti pentru produse într-o modalitate foarte simplă – cash. Astfel, puteți plăti cash la livrare, nu când plasați comanda. În timpul livrării, șoferul vă va da o chitanță pentru plată și o factură TVA pentru comanda dvs.

Plată online cu cardul

Folosind această metodă după plasarea comenzii veți fi redirecționat catre o fereastră sigură de plată. După ce completați informațiile și s-a efectuat plata veți fi intors în site iar comanda dumneavoastră va fi plasată. Șoferul vă va înmâna la livrare factura fiscală pentru produsele cumpărate.

Card de credit sau debit la livrare

Există întotdeauna și posibilitatea de a plăti cu cardul de credit sau debit la livrare. Șoferul vă va da un cititor de carduri și va putea să scaneze cardul pentru a face foarte ușor plata, imediat. Șoferul vă va înmâna bonul pentru tranzacție și factura TVA.

Plata în rate

Plata în rate poate fi efectuată doar prin metoda de plată „Online prin card” menționată mai sus. După selectarea acestei metode de plată, veți fi redirecționat către o fereastră de plată securizată. După furnizarea informațiilor despre card, vi se vor prezenta toate opțiunile de plată posibile, inclusiv alegerea numărului de rate. Termenul maxim de rate este de 3 luni.

Transfer bancar

După ce selectați metoda de plată, puteți să patiți în modul traditional – prin transfer bancar în contul nostru până în ziua livrării (dacă nu am convenit altfel). Vă rugăm să treceți numarul comenzii la detaliile transferului (spre exemplu #123456).

  • Detaliile contului:
  • Destinatar: ADOC – MOBILIER LA COMANDA
  • Cod fiscal:
  • Numărul contului:
  • La detalii: Numărul comenzii dvs.