Casa LUX
Expertiză locală, prezență globală.
Contactează-ne!
Casa LUX
Expertiză locală, prezență globală.
Contactează-ne!
Casa LUX
Expertiză locală, prezență globală.
Contatează-ne!
Casa LUX
Expertiză locală, prezență globală.
Contactează-ne!
Casa LUX
Expertiză locală, prezență globală.
Contactează-ne!
Previous
Next

Despre noi

Inca de la aparitie, acum mai bine de 15 ani, in Arad, ADOC, a dorit sa aduca o noua imagine pe piata de mobilier, pentru a creare mobila la comanda, de a oferi ceva diferit, remarcabil si unic, de a oferi solutii pentru fiecare client.

Pe parcursul anilor de existenta, prin profesionalism si cu dedicare totala fata de clientii nostri prin servicii de creare mobila la comanda, ne-am dorit mereu sa le oferim solutii complete pentru spatiul fiecaruia dintre ei. Venim in ajutorul tuturor cu sfaturi, consultanta profesionista si produse de calitate inalta pentru produsele din mobila.

MISIUNEA noastra este de a va oferi produse (mobila la comanda) de cea mai buna calitate, fie ca aveti nevoie de o improspatare a bucatariei, fie ca doriti un design special pentru living sau un dormitor deosebit si primitor. Echipa noastra este cea potrivita pentru a va indeplini dorintele prin servicii de creare mobila la comanda, centimetru cu centimetru pentru a face din locuinta dumneavoastra, ACASA.

Serviciile si produsele noastre (mobila la comanda) de calitate au decorat spatiile pentru numerosi clienti, de la familii si locuinte la multinationale si companii de arhitectura si design, asigurand o varietate larga de posibilitati de mobilier pentru locuinta, biroul, sediul de firma, spatiul comerial pe care il detineti si chiar si pentru institutii scolare. Ca o completare a gamei noastre largi de mobilier si mobila la comanda va oferim si serivicii profesionale de reparatii si reconditionare a mobilierului dumneavoastra. Pentru asta, ADOC MOBILIER LA COMANDA foloseste materiale variate de cea mai buna calitate precum: MDF, pal melaminat si lemn, imbinate cu pasiunea si placerea noastra de a crea si lucra cu lemnul.

PRESTIGIUL noastru este dat partenerii nostri fideli precum: ArabesqueHettichGlobal Design, Egger si altii, pentru care de-a lungul existentei noastre am oferit mereu printre cele mai bune solutii.

VIZIUNEA noastra este de a contiuna in directia spre care mergem, cu iubire pentru lemn, sa punem suflet in fiecare articol de mobilier la comanda pe care il realizam sau reconditionam, sa continuam cu profesionalism si exigenta, data de cei peste 15 ani de experienta in domeniu, sa oferim in continuare consultata si solutii tuturor celor care cauta un design potrivit pentru spatiul lor.

VALORILE noastre le reprezinta pasiunea, priceperea, experienta, echipa, toate unite spre un scop comun, de a oferi clientilor nostri mobilier si mobila la comanda de cea mai buna calitate. Astfel pentru a putea fi un partener de succes in viata dumneavoastra, ADOC MOBILA LA COMANDA isi asuma acest set de valori care contribuie benefic la indeplinirea sarcinilor noastre commune, ghidandu-ne dupa motto-ul nostru: UNII INEARCANOI REUSIM!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati